BDAR

Slapukų naudojimo taisyklės

Siekdami užtikrinti geriausią Jūsų naršymo patirtį, šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. cookies). Savo sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.

Susipažinkite su slapukų naudojimo taisyklėmis


„Snapchat“, „Facebook Messenger“, „WhatsApp“ ir „Viber“ saugumo ir privatumo nustatymų rekomendacijos

„Snapchat“, „Facebook Messenger“, „WhatsApp“ ir „Viber“ saugumo ir privatumo nustatymų rekomendacijos

Pokalbių programėlėmis Lietuvoje naudojasi daugiau nei milijonas gyventojų, tačiau ne visi naudotojai žino, kaip tinkamai kontroliuoti saugumo ir privatumo nustatymus jose.

„Snapchat“, „Facebook Messenger“, „WhatsApp“ ir „Viber“ pokalbių programėlių naudotojams pateikiamos rekomendacijos, kaip tinkamai pasirinkti šių programėlių saugumo ir privatumo nustatymus. Plačiau apie tai skaitykite šios svetainės „Kaip saugiai naudotis pokalbių ir socialinių tinklų programėlėmis“  skiltyje. Apie „Snapchat“ informaciją rasite čia, „Facebook Messenger“ čia, „WhatsApp“ čia ir „Viber“ čia.

Paskelbimo data - 2020-12-16 11:12

Susiję straipsniai

Kaip saugiai naudotis programėle „WhatsApp“

Vienos populiariausių informacijos dalijimosi programėlių „WhatsApp“ kūrėjų teigimu, šia programėle naudojasi daugiau kaip 1 mlrd. žmonių iš 180...

Ar tikrai verta atsisakyti programėlės ,,WhatsApp“?

2020 m. „WhatsApp“ internetinės pokalbių programėlės vartotojams buvo pranešta apie pasikeitusias programėlės naudojimosi ir privatumo nuostatų...

„Instagram“ saugumo ir privatumo nustatymų rekomendacijos

„Instagram“, yra vienas iš populiariausių nuotraukų ir vaizdo įrašų dalijimosi socialinių tinklų.